onsdag 4 juni 2008

The helg in pictures

Det här trädet som växer i Muir Woods heter lustigt nog Maudiensus Olofssoniasis på latin. Varför? Det är ju så ensidigt. HAHAHA. I really do crack myself up.

Två Franciskaner och en Hollywodian syns här i ett för dem ovanligt habitat. Vad de gör? Tittar på träd.

En banana slug. Och ja, den låg redan och mumsade på den här torkade bajskorven. Det är alltså inte fråga om någon avsiktlig storleksjämförelse. Men om ni vill veta så kan jag avslöja att det var en redig portion spillning. Ingen liten rävskit inte. Snarare björn. Snigeln var hur som helst bra mycket större än en svensk killer slug.

Gatorade-paus. Socker och vatten är bara så himla gott.

En soppa blir inte bättre för att man har många kockar. Den blir inte heller bättre för att man stoppar ner många olika djur i den. Åtminstone inte när det nästan är det enda man stoppar ner i den. Men nudlarna var goda, det var dom.

De skjuter på mig! Varför skjuter de på mig? Typiskt amerikaner. Alltid så jävla trigger happy.

När Peter Parker tar semester från spindelmannandet har han en vikarie som brukar hoppar in. Vikarien är en polackindier som ännu inte riktigt fattat vikten av en fräsig dräkt.

Här har jag lyckats sätta upp kameran på ett stativ, tryckt på självutlösaren, hunnit paddla ut och faktiskt fånga en våg innan kameran tryckte av. Trodde faktiskt inte det skulle gå.

Snowy plower? Ja. Livrädd? Ja.

Inga kommentarer: