lördag 5 april 2008

Pimp my jolle

Idag är det Floatopia i Isla Vista. Det innebär att studenterna samlas på stranden med diverse flytetyg. Det rör sig om gigantiska uppblåsbara flottar, surfbrädor, badringar eller som i vårt fall en gammal plastjolle som Taylor hittat på stranden. Alla dessa farkoster klumpas sedan ihop till en enda stor landmassa strax utanför där vågorna bryter. Sen spenderar man dagen genom att guppa, sola och dricka öl på havet.

Igår förberedde vi oss för denna spännande dag.






Den som vet vilken känd målning vi gör en reenactment av på sista bilden vinner pris! Priset är en exklusiv, aldrig tidigare publicerad bild från Heliga Barbaras värld. Om man kommer till södra Kalifornien kompletteras dessutom priset med en gratis måltid på In'n'out.

3 kommentarer:

Great Leap sa...

Jag får väl lov att gissa att det rör sig om "Washington crossing the Delaware" av Emanuel Leutze, som hänger på The Met i NY. Inte jääättelikt (men jag hoppas att det beror på själva re-enactingen). I övrigt är jag dålig på båtbilder.

Anonym sa...

Av alla de svar som kommit in var det faktiskt bara en som hade rätt. Jag säger grattis till Niclas Vent som så fint gissade att det var "Washington crossing the Delaware" som reenactades på bilden! Och jag håller med Niclas om att det inte är så likt men vi försökte återskapa en stämning snarare än det exakta motivet.

En bild kommer snart till Niclas mejl-konto. Och hamburgare på In'n'out väntar på honom. Om han nu någonsin skulle ta sig för att släpa sig över hit.

Great Leap sa...

Shit, en fantastiskt skön seger, särskilt mot så kvalificerat motstånd! Konkurrensen har ju inte varit något annat än mördande.